ORANGE CATAPULT
ORANGE CATAPULT ORANGE CATAPULT ORANGE CATAPULT ORANGE CATAPULT
METAL SPORT

ORANGE CATAPULT

Tuotenumero 15016
36,26 €
51,80 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 55 kpl

METAL Catapult on tuote, joka on tarkoitettu tehostamaan ylävartalon liikkeitä monilla eri tavoin. METAL Catapult helpottaa punnerrus liikkeissä ja lisää tehoa vetoliikkeisiin, se myös jakaa rasitusta ääriasennoissa tasaisesti eri paikkoihin. Testeissämme METAL Catapult:in kokemukset olivat erinomaisia. RAW penkkitreeni kohdistui erittäin hyvin olkapäihin miellyttävällä tavalla. Todettiin, että Orange malli auttaa RAW nostoon noin 60 kiloa. Tuote antaa myös uusia ulottuvuuksia apuliikkeisiin, esim leuanvetoja, ylätaljaa, dippiä, ym liikkeitä pystyy tehostamaan erinomaisesti tällä tuotteella, vain mielikuvitus on rajana..


METAL Orange Catapult on jäykempi kuin METAL Silver ja Black Catapult. Erinoimaisesti Catapultit sopivat myös penkkipunnerruksen lämmittelyyn. Kun aloittaa lämmittelyn Black mallilla ja siirtyy tangon kuorman kasvaessa Silver mallin kautta Orangeen, on tästä helppo siirtyä taas penkkipaitaan. Näin penkkipaita nostoihin on jo hermotus valmiina.


Meillä on ollut vuosien mittaan paljon asiakkaita, jotka ovat hakeneet rinta- ja olkapäävaivojen takia ratkaisua penkkipunnerrus- tai yläkehon harjoitteluun. Toiset heistä ovat valinneet elastisen mallisen penkkipunnerruspaidan, mutta paidan pukeminen on ollut monelle este, sillä pukemiseen yleensä tarvitaan toisen apua. METAL Catapult:in pukeminen on yhtä helppoa kuin kyynärpäälämmittimien pukeminen kyynärpäihin, joten tämä tuote on ratkaisu myös heille.

Paino:
0.6 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-30%
BLACK CATAPULT
38,85 € 55,50 €
-30%
SILVER CATAPULT
33,67 € 48,10 €
-30%
BLACK'N RED CATAPULT
38,85 € 55,50 €
Yhteensopivat tuotteet