BLACK'N RED CATAPULT
BLACK'N RED CATAPULT
METAL SPORT

BLACK'N RED CATAPULT

Tuotenumero 16027
38,85 €
55,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 68 kpl

METAL Catapult on tuote, joka on tarkoitettu tehostamaan ylävartalon liikkeitä monilla eri tavoin. METAL Catapult helpottaa punnerrus liikkeissä ja lisää tehoa vetoliikkeisiin, se myös jakaa rasitusta ääriasennoissa tasaisesti eri paikkoihin. Testeissämme METAL Catapult:in kokemukset olivat erinomaisia. RAW penkkitreeni kohdistui erittäin hyvin olkapäihin miellyttävällä tavalla. Todettiin, että Black'n Red malli auttaa RAW nostoon noin 70 kiloa. Tuote antaa myös uusia ulottuvuuksia apuliikkeisiin, esim leuanvetoja, ylätaljaa, dippiä, ym liikkeitä pystyy tehostamaan erinomaisesti tällä tuotteella, vain mielikuvitus on rajana..


METAL Black'n Red Catapult on jäykempi kuin METAL Orange, Silver tai Black Catapult. Erinoimaisesti Catapultit sopivat myös penkkipunnerruksen lämmittelyyn. Kun aloittaa lämmittelyn Black mallilla ja siirtyy tangon kuorman kasvaessa Silver tai Orange mallin kautta Black'n Rediin, on tästä helppo siirtyä taas penkkipaitaan. Näin penkkipaita nostoihin on jo hermotus valmiina.


Meillä on ollut vuosien mittaan paljon asiakkaita, jotka ovat hakeneet rinta- ja olkapäävaivojen takia ratkaisua penkkipunnerrus- tai yläkehon harjoitteluun. Toiset heistä ovat valinneet elastisen mallisen penkkipunnerruspaidan, mutta paidan pukeminen on ollut monelle este, sillä pukemiseen yleensä tarvitaan toisen apua. METAL Catapult:in pukeminen on yhtä helppoa kuin kyynärpäälämmittimien pukeminen kyynärpäihin, joten tämä tuote on ratkaisu myös heille.

Paino:
0.6 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-30%
ORANGE CATAPULT
36,26 € 51,80 €
-30%
BLACK CATAPULT
38,85 € 55,50 €
-30%
SILVER CATAPULT
33,67 € 48,10 €
Yhteensopivat tuotteet