CAMO CATAPULT
CAMO CATAPULT CAMO CATAPULT CAMO CATAPULT
METAL SPORT

CAMO CATAPULT

Tuotenumero 18016
49,95 €
55,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 42 kpl

METAL Catapult on tuote, joka on tarkoitettu tehostamaan ylävartalon liikkeitä monilla eri tavoin. METAL Catapult helpottaa punnerrus liikkeissä ja lisää tehoa vetoliikkeisiin, se myös jakaa rasitusta ääriasennoissa tasaisesti eri paikkoihin. Testeissämme METAL Catapult:in kokemukset olivat erinomaisia. RAW penkkitreeni kohdistui erittäin hyvin olkapäihin miellyttävällä tavalla. Tuote antaa myös uusia ulottuvuuksia apuliikkeisiin, esim leuanvetoja, ylätaljaa, dippiä, ym liikkeitä pystyy tehostamaan erinomaisesti tällä tuotteella, vain mielikuvitus on rajana..


METAL Camo Catapult on jäykkyydeltään METAL Black:n ja Silver:n väliltä. Erinoimaisesti Catapultit sopivat myös penkkipunnerruksen lämmittelyyn. 


Meillä on ollut vuosien mittaan paljon asiakkaita, jotka ovat hakeneet rinta- ja olkapäävaivojen takia ratkaisua penkkipunnerrus- tai yläkehon harjoitteluun. Toiset heistä ovat valinneet elastisen mallisen penkkipunnerruspaidan, mutta paidan pukeminen on ollut monelle este, sillä pukemiseen yleensä tarvitaan toisen apua. METAL Catapult:in pukeminen on yhtä helppoa kuin kyynärpäälämmittimien pukeminen kyynärpäihin, joten tämä tuote on ratkaisu myös heille.

Paino:
0.6 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-10%
ORANGE CATAPULT
46,62 € 51,80 €
-10%
BLACK CATAPULT
49,95 € 55,50 €
-10%
SILVER CATAPULT
43,29 € 48,10 €
-10%
BLACK'N RED CATAPULT
49,95 € 55,50 €
Yhteensopivat tuotteet